19.9 C
Σάμος
26/04/2024
Πολιτικά

Ηλιόπουλος απο την Σάμο: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι η πολιτική δύναμη που θα κόψει πρώτη το νήμα των εκλογών

Για «επικίνδυνη κυβέρνηση, για την χώρα, για την κοινωνία και για τους πολίτες», έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Σάμου, στα πλαίσια της πολίτικης ομιλίας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 6 Μαΐου, στις 8 το βράδυ στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου με θέμα:« Οι πολιτικές εξελίξεις και η αντιπρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ μέσα από το πρίσμα του 3ου Συνέδριου του κόμματος».

Ο κ. Ηλιόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εδώ και εννέα μήνες ευθύνεται για το τεράστιο κύμα ακρίβειας. «Η ρήτρα αναπροσαρμογής, η βίαιη απολιγνιτοποίηση, η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ είναι επιλογές Μητσοτάκη. Η Ελλάδα είναι αρνητική πρωταθλήτρια όλο τον Απρίλιο στην τιμή του ρεύματος στη χονδρεμπορική και το 99% των αυξήσεων περνά στους πολίτες», προσθέτοντας ότι «η δεύτερη χώρα στο αντίστοιχο ποσοστό είναι η Αυστρία με 46%».

«Στο χθεσινό διάγγελλα έχουμε μια παραδοχή αποτυχίας και ομολογία απάτης, σε μια προσπάθεια ο κ. Μητσοτάκης να τα ρίξει στην ευρωπαϊκή ένωση» είπε .

Παράλληλα, ο κ. Ηλιόπουλος έκανε κάλεσμα σε κάθε προοδευτικό πολίτη και σε κάθε προοδευτική δύναμη. «Έχουμε και τα στοιχεία και την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι η πολιτική δύναμη που θα κόψει πρώτη το νήμα των εκλογών».

Τέλος, ο Νάσος Ηλιόπουλος καλεί τους πολίτες «να στείλουν τον λογαριασμό στο Μαξίμου», συμμετέχοντας στις 15 Μαΐου στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Στο πάνελ παρευρέθηκε και ο πρώην Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, και σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, κ. Σταμάτης Βαρδαρός, οποίος αναφέρθηκε σε θέματα υγείας, υποστηριζοντας ότι το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ, όχι μόνο δεν πρόκειται να συμβάλλει στην αναβάθμιση του ΕΣΥ και των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά θα ενισχύσει τους επιχειρηματίες υγείας και θα επιβαρύνει την τσέπη των πολιτών.

Τη συζήτηση συντόνισε το μέλος της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Σάμου, κ.Ελπινίκη (Πένη) Δεμερτζή.

 

Related posts

Στέφανος Κασσελάκης: “Θα επιστρέψω στη Σάμο για τρεις μέρες”

admin

Το μήνυμα του βουλευτή Σάμου για το Πάσχα

admin

Ο Βουλευτής Σάμου στην παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος «ΑΙΓΙΣ»

admin

Επίσκεψη Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Στέφανου Κασσελάκη στο Καρλόβασι – Πρόγραμμα περιοδείας

admin

Ευρωεκλογές: Ο Γιώργος Αυτιάς κυριαρχεί στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

admin

Ομιλία του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Α. Αγγελόπουλου στη Δυτική Σάμο

admin

Νέα Αριστερά Σάμου: “Η πολιτική επιστρέφει”

admin

ΚΚΕ Σάμου : Όταν η “ατομική ευθύνη” γίνεται κυβερνητική πολιτική

admin

Γιώργος Γαϊτανής (ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΑΛ): Σχόλιο για την απαλλαγή ΕΝΦΙΑ στα σεισμόπληκτα της Σάμου

admin