17.9 C
Σάμος
27/04/2024
Σαμιακά

Το “Celestyal Journey” θα επισκεφθεί ξανά τη Σάμο στις 29 Οκτωβρίου 2024

Πρόκειται για το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2024 που επισκέπτεται τη Σάμο. Το κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφθεί ξανά το νησί μας στις 29 Οκτωβρίου 2024.

Το “Celestyal Journey” της εταιρίας Celestyal Cruises έκανε ποδαρικό για τη φετινή τουριστική σεζόν, καθώς σήμερα στις 6.45 το πρωί και έριξε άγκυρες αρόδου λίγο έξω από το το τουριστικό λιμάνι της Σάμου.

Το πλοίο μεταφέρει 1160 επιβάτες και θα παραμείνει στο νησί μας για 7 ώρες. Επιβάτες και πλήρωμα θα έχουν τη δυνατότητα σε αυτές τις 7 ώρες να επισκεφτούν όχι μόνο την πόλη, αλλά ακόμα να κάνουν και μία μίνι εκδρομή, βλέποντας αξιοθέατα του νησιού.

Υποδοχή τουριστών.

Λίγο μετά τις 8.30 το πρωί, οι πρώτοι επιβάτες του “Celestyal Journey” της εταιρίας Celestyal Cruises ξεκίνησαν να κατεβαίνουν από το πλοίο.


Τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου υποδέχτηκαν οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου Σάμου κ. Γιώργος Κυριαζής, του Διαδημοτικού Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ευάγγελος Τσεσμελής και της Κοινότητας Σαμίων κ. Κυριάκος Ζαχαράκης που τους καλωσόρισαν και τους πρόσφεραν σαμιώτικα προϊόντα όπως κούπα του Πυθαγόρα, μινιατούρες ούζο και γλυκό κρασί, ντοματίνια, ορχιδέες. Επίσης διανεμήθηκε φυλλάδιο του Επιμελητηρίου με τουριστικά αξιοθέατα και τοπικά προϊόντα του Νομού Σάμου.

«Η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου στην πόλη μας σηκώνει την αυλαία της φετινής τουριστικής περιόδου. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πρόκειται για μια καλή χρονιά. Από την πλευρά του το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου εργάζεται πυρετωδώς ώστε όλα να είναι έτοιμα και διασφαλίσουμε ότι η υποδοχή των τουριστών σε όλα τα λιμάνια του νησιού μας θα πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα και θα συμβάλλει στην δημιουργία μιας θετικής ταξιδιωτικής εμπειρίας. Ευχαριστούμε θερμά όσους συμβάλλουν στην προσπάθειά μας αυτή» δήλωσε ο Πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ευάγγελος Τσεσμελής.

Related posts

Οι αμπελουργοί της Σάμου ζητούν αποζημίωση για τις ζημιές από την ανεμοθύελλα

admin

Μανώλης Κάρλας: Επιτακτική η ανάγκη στελέχωσης τμήματος ελέγχων τροφίμων και ίδρυσης γραφείου ΕΛ.Γ.Α

admin

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΣ με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη

admin

Δυσάρεστη εξέλιξη για τους διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου

admin

Τούρκοι τουρίστες «αποθεώνουν» τη Σάμο: «Αξίζει να την επισκεφθείτε»

admin

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της αφρικανικής σκόνης

admin

Μεγάλες καταστροφές αμπελιών από ισχυρούς ανέμους στη Σάμο

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin