22.9 C
Σάμος
26/04/2024
Δήμος

Αρτέμης Πανούσος : Έργα και όχι υποσχέσεις

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Έργα και όχι υποσχέσεις

 

Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον  περιφερειάρχη βορείου αιγαίου κ Μουτζούρη καθώς και τους συνεργάτες του κ.  Πανουράκη Β. και κ. Βασιλέιου Ν.  για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα του κοινοτάρχη Υδρούσας κ. Ευγενικού Χ. για την προώθηση και υλοποίηση της μελέτης στατικότητας  του ιερού Ναού Υδρούσης ΑΓ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Ο κύριος περιφερειάρχης το Σάββατο   1/2/20 επισκέφτηκε το χωριό της Υδρούσας συζήτησε με την εκκλησιαστική επιτροπή,  τον ιερέα του χωριού πατήρ Αλέξανδρο,  τον πρόεδρο της κοινότητας και με κατοίκους του χωριού. Αφού εκτίμησε και ο ίδιος την αναγκαιότητα και την σπουδαιότητα του έργου (μελέτη και κατασκευή στατικότητας ιερού Ναού Αγ Αθανασίου )έργου μοναδικής πολιτιστικής και χριστιανικής κληρονομιάς έδωσε εντολή στις τεχνικές υπηρεσίες για την  άμεση εκτέλεση του. Έργο που καθυστερούσε εδώ και 3 χρόνια  η υλοποίηση του με απρόβλεπτες συνέπειες σε περίπτωση απρόβλεπτου δυσμενούς συμβάντος.

Στο σημείο αυτό κρατώ την έκφραση του περιφερειάρχη « έργα και όχι λόγια – υποσχέσεις» του εύχομαι έτσι να αντιδρά σε όλα τα προβλήματα του τόπου ώστε στο πέρασμα του σαν περιφερειάρχης  βορείου αιγαίου να βοηθήσει στην ανάπτυξη των νησιών μας.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω και τον πρώην βουλευτή Ν. Σάμου κ. Θαλασσινό  για την θετική του παρέμβαση στο θέμα,  κάτι που κάνει πάντοτε όταν ζητηθεί η βοήθεια του.

Κλείνοντας την επιστολή μου αυτή, Θα ήθελα ευχηθώ σε όλους που ασχολούμαστε με την αυτοδιοίκηση 1ου και 2ου βαθμού καλή συνέχεια και μέσα από τον διάλογο την ενημέρωση και την συνεργασία μπορούμε πραγματικά να τα καταφέρουμε να δούμε τον τόπο μας διαφορετικά.

Καλή και επιτυχής συνέχεια σε όλους μας.

Με εκτίμηση

Πανούσος ΣΤ. Αρτέμης

Δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Σάμου

 

 

Related posts

Συνάντηση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο της Dodekanisos Seaways

admin

Εορτασμός της επετείου της 8ης Μάϊου στο Καρλόβασι

admin

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου συστήνει Ομάδα Διοίκησης Έργου για θέματα Πολιτικής Προστασίας

admin

Συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο των Πυροσβεστών Βορείου Αιγαίου

admin

Ταξίδι 200 xρόνων: «Ο Καραγκιόζης στην Επανάσταση της Σάμου»

admin

1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Α.Ε. ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ CUP Κ8-Κ10

admin

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Σάμου στις 26 Απριλίου 2024

admin

Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Σάμου με ελεύθερους επαγγελματίες μηχανικούς για πολεοδομικά και χωροταξικά θέματα

admin

Νέο Πρόγραμμα Επιχορηγήσεων για Συλλόγους Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Ανατολική Σάμο

admin