15.9 C
Σάμος
26/04/2024
Δήμος

Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες της πρόσληψης καθαριστριών σχολικών μονάδων στο Δήμο Αν. Σάμου

Αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων και στην Ιστοσελίδα https://www.islandofsamos.gr/enhmerwsh/deltia-typou/item/1255-pinakes-apotesmaton-kathariotita-sxolikes-monades του Δήμου, οι προσωρινοί πίνακες Κατάταξης Υποψηφίων για την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων μερικής απασχόλησης και δώδεκα (12) ατόμων πλήρους απασχόλησης,  για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων στο Δήμο Ανατολικής Σάμου, σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. πρωτ.10405/25-08-2020 (ΑΔΑ: 6ΦΤ846ΜΦΟΤ-ΟΛ2) ανακοίνωση του Δήμου.

Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση αντίρρησης ατελώς μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) εργασίμων ημερών  η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους, ήτοι Παρασκευή 04/09/2020 και Δευτέρα 07/09/2020.

Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση dioikitiki@0615.syzefxis.gov.gr, με αναφορά στο θέμα : ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΗ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ.

 

Όσοι υποψήφιοι δεν αναγράφονται στους πίνακες κατάταξης έχουν απορριφθεί λόγω εκπρόθεσμης υποβολής της αίτησης και μη συμπλήρωσης του σωστού εντύπου σύμφωνα με την παραπάνω ανακοίνωση.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Ειδικά για την απόδειξη και μοριοδότηση του κριτηρίου της εμπειρίας των επιπλέον μονάδων ανά αίθουσα ελήφθησαν υπόψη τα στοιχεία των Σχολικών Επιτροπών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που αναζητήθηκαν αυτεπάγγελτα, δεδομένου ότι με τη νέα ΚΥΑ αρ.52878/21-08-2020 (ΦΕΚ 3485/Β/22-08-2020) ορίσθηκε πως: «Κατά την πρώτη εφαρμογή της παρούσας, ειδικώς για την απόδειξη του κριτηρίου της εμπειρίας των επιπλέον μονάδων ανά ανατεθείσα αίθουσα, οι φορείς αναζητούν αυτεπαγγέλτως τη σχετική βεβαίωση από τις οικείες σχολικές επιτροπές, προκειμένου για την κατάταξη των υποψηφίων».

Όσοι υποψήφιοι δήλωσαν εμπειρία που αφορά και το χρονικό διάστημα πριν το διδακτικό έτος 2010-2011 παρακαλούνται να προσκομίσουν στην Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή Βεβαίωση του Διευθυντή σχολικής μονάδας στην οποία εργάσθηκαν πριν το 2011 (εφόσον δεν την προσκόμισαν), ώστε να πάρουν από τις Σχολικές Επιτροπές Βεβαίωση Προϋπηρεσίας, που θα αποδεικνύει την συνολική ακριβή απασχόλησή τους και τις αντίστοιχες αίθουσες.

Related posts

Συνάντηση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο της Dodekanisos Seaways

admin

Εορτασμός της επετείου της 8ης Μάϊου στο Καρλόβασι

admin

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου συστήνει Ομάδα Διοίκησης Έργου για θέματα Πολιτικής Προστασίας

admin

Συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο των Πυροσβεστών Βορείου Αιγαίου

admin

Ταξίδι 200 xρόνων: «Ο Καραγκιόζης στην Επανάσταση της Σάμου»

admin

1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Α.Ε. ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ CUP Κ8-Κ10

admin

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Σάμου στις 26 Απριλίου 2024

admin

Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Σάμου με ελεύθερους επαγγελματίες μηχανικούς για πολεοδομικά και χωροταξικά θέματα

admin

Νέο Πρόγραμμα Επιχορηγήσεων για Συλλόγους Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Ανατολική Σάμο

admin