19.9 C
Σάμος
26/04/2024
Σαμιακά

Με διακρίσεις οι φετινοί αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες στη Σάμο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι φετινοί αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες, που διεξήχθησαν στη Σάμο.

«Με χαρά σημειώνουμε ότι η νεανική ομάδα του Ομίλου μας, για μια ακόμα φορά, ανέβηκε στο βάθρο των νικητών κατακτώντας τη δεύτερη θέση, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον! Αντίστοιχα η ομάδα του Ομίλου μας κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα Αιγαίου και την τρίτη θέση στο Κύπελλο Αιγαίου, αντιμετωπίζοντας πολύ ισχυρούς αντιπάλους με μεγάλη ιστορία και πολλές και σημαντικές επιτυχίες», αναφέρει ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου.

Με την ομάδα του Ομίλου, αρχηγός της οποίας ορίστηκε ο Δημήτρης Δαγκλής, έπαιξαν οι: Αποστόλου Δημήτρης, Βορηά Αθηνά, Γαρουφαλή Ελευθερία, Γαρουφαλής Αθανάσιος, Διαμαντάκος Ιωάννης, Διαμαντάκος Σωτήρης, Διαμαντάκος Κωνσταντίνος, Ιωαννίδης Θοδωρής, Καραΐσκος Βαγγέλης, Κατρακάζου Μαρία, Μαθιός Νίκος, Μαθιού Δήμητρα, Μεταφτσής Δημήτρης, Παπαγεωργίου Γιάννης Στέφανος, Παπαγεωργίου Στέφανος, Ρουσσάκης Φίλιππος, Τάτσης Αίας, Χασιώτης Σταμάτης, Χατζηνικολάου Μανώλης, Χριστοδουλάκης Αποστόλης καθώς και οι διεθνείς μετρ Κόντου Εύα και Φρεντζάς Παναγιώτης που πρόσφατα μεταγράφηκαν στον Όμιλο.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί δημόσια:

• Τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Νίκο Κατρακάζο, με τις ενέργειες του οποίου καλύφθηκε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που απαιτήθηκαν για την επιτυχή διοργάνωση ενός τόσο απαιτητικού σκακιστικού τουρνουά. Ο κ. Κατρακάζος υποστηρίζει θερμά κάθε σκακιστική διοργάνωση όλα αυτά τα χρόνια από την ίδρυση του Ομίλου μας, βοηθώντας έμπρακτα σε ότι του έχουμε ζητήσει.

• Τον κ. Σταμάτη Τσακουμάγκο και την εταιρεία “Πούντες ΑΕ” για τη χορηγία του, αλλά και την όλη υποστήριξη των αγώνων.

• Το ξενοδοχείο “Proteas Blu Resort” και το προσωπικό του για την πολύ ζεστή φιλοξενία των σκακιστών και την άψογη εξυπηρέτηση σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

• Την οικογένεια Ιωάννη Ιγγλέση και την εταιρεία “Samos Steamship Co” που άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για οικονομική στήριξη των αγώνων.

• Τον κ. Δημήτρη Τσακουμάγκο και την εταιρεία “Δ. Τσακουμάγκος ΑΕ” που άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για οικονομική στήριξη των αγώνων.

• Τη νομική εταιρεία Πετρούσκας – Κάππου και Συνεργάτες που άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για οικονομική στήριξη των αγώνων.

• Την “Hellenic Seaways” που παρείχε μειωμένους ναύλους στους σκακιστές που ταξίδεψαν για να συμμετέχουν στους αγώνες.

• Το κατάστημα Σκακιστικό Κέντρο Ελλάδας για τη χορηγία των δώρων στους νικητές.

• Το εστιατόριο “Ελιά” στο Πυθαγόρειο και τον κ. Γιάννη Αρχοντούλη ο οποίος στήριξε την προσπάθειά μας

• Τo “Escape Music Club” και τον κ. Τσάτσου Ιωάννη που ευγενικά κάλυψε μέρος των δαπανών της διοργάνωσης.

• Τον κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη και την εταιρεία “Soundcolors” που ευγενικά ανέλαβαν να ετοιμάσουν τον φωτισμό στο χώρο των αγώνων.

• Τις εταιρείες ενέργειας “Πετρογκάζ” και “Revoil” για την οικονομική βοήθεια προς τη διοργάνωση.

• Την εταιρεία “Markou Oliveoil Samos” και τον κ. Γιάννη Μάρκου, ο οποίος ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας.

 

• Τους Ioakeim Zavoudakis και Kostas Sevastakis – The Lodgers που ανέλαβαν την ένδυση της ομάδας μας

• Τη “Samos Rent-Autounion” των Giannis Notaras και Βαγγέλη Νοταρά οι οποίοι με την ευγενική τους χορηγία στήριξαν τις μετακινήσεις μας.

• Την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και τον κ. Σπύρο Καλέση που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας για τη χορήγηση των σκακιστικών χρονομέτρων.

• Την ομάδα των διαιτητών αποτελούμενη από τον πρόεδρο της διεθνούς επιτροπής διαιτησίας της FIDE, κ. Νικολόπουλο Παναγιώτη, τους διεθνείς διαιτητές κ. Κεραμιώτη Μιχάλη και κ. Καραδημητρίου Γεώργιο και τη διαιτήτρια κ. Δημούλα Eλισάβετ που έφεραν σε πέρας τη δύσκολη αποστολή τους.

Κλείνοντας, θέλουμε να συγχαρούμε τους νικητές κάθε κατηγορίας και να ευχαριστήσουμε όλους τους σκακιστές και σκακίστριες (μικρούς και μεγάλους) που ταξίδεψαν στο νησί μας για να συμμετέχουν σε αυτούς τους αγώνες. Ευχόμαστε να παίξουμε ξανά μαζί στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες του 2020″, αναφέρει ο Όμιλος.

 

 

Related posts

Οι αμπελουργοί της Σάμου ζητούν αποζημίωση για τις ζημιές από την ανεμοθύελλα

admin

Μανώλης Κάρλας: Επιτακτική η ανάγκη στελέχωσης τμήματος ελέγχων τροφίμων και ίδρυσης γραφείου ΕΛ.Γ.Α

admin

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΣ με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη

admin

Δυσάρεστη εξέλιξη για τους διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου

admin

Τούρκοι τουρίστες «αποθεώνουν» τη Σάμο: «Αξίζει να την επισκεφθείτε»

admin

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της αφρικανικής σκόνης

admin

Μεγάλες καταστροφές αμπελιών από ισχυρούς ανέμους στη Σάμο

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin