15.9 C
Σάμος
26/04/2024
Πολιτικά

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός στη Σάμο

Το Νοσοκομείο Σάμου και το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου επισκέφτηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός.
Ο Υπουργός, συνοδευόμενος απο τον Βουλευτή Σάμου κ. Δημήτρη Σεβαστάκη, αρχικά είχε συνάντηση με την διοίκηση του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου όπου αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η πρώτη από τις δυο Τοπικές Mονάδες Υγείας στο Μαραθόκαμπο ενώ η δεύτερη στο Βαθύ.

Ο υπουργός συνομίλησε με τους εργαζόμενους του Κ.Υ. Καρλοβάσου, υποσχέθηκε την αναμόρφωση στο οργανόγραμμα του κέντρου, ενώ παράλληλα προανήγγειλε προκηρύξεις νέων θέσεων πχ. Καρδιολόγου και Ακτινολόγου, νοσηλευτικού προσωπικού, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι θα δοθεί λύση με το πρόβλημα των οδηγών των ασθενοφόρων σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ .

Αργότερα είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Κατρακάζο και με τον Δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο.

Στην συνέχεια παρακολούθησε το δημόσιο απολογισμό 2016-2018 της Διοίκησης του Γ.Ν. Σάμου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο αμφιθέατρο της Νοσηλευτικής Μονάδας, παρουσία του βουλευτή Σάμου αλλά και δημοτικών συμβούλων  του α’ αυτοδιοίκησης.

Με την ολοκλήρωση του απολογισμού, ακολούθησε ομιλία – τοποθέτηση του κ. Ξανθού.

Για την ετοιμότητα των υπηρεσιών του Υπουργείου, διαβεβαίωσε ο αρμόδιος Υπουργός Ανδρέας Ξανθός , υπογραμμίζοντας ότι με την ανάπτυξη των ΤΟΜΥ θα αντιμετωπιστεί η δυσλειτουργία που υπάρχει στα δημόσια νοσοκομεία με τη συσσώρευση του κόσμου. Σύμφωνα με τον Υπουργό, πρόκειται μια σημαντική επένδυση στην ποιοτική οργάνωση και λειτουργία του συστήματος υγείας, που δεν θα λειτουργεί ανταγωνιστικά με τις υπάρχουσες δομές, αλλά συμπληρωματικά. Επίσης θα δοθεί έμφαση στη στελέχωση του Τμήματος  των Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου Σάμου . Με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στο νοσοκομείο Σάμου , νωρίτερα ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου ζητώντας απο το υπουργό συνάντηση.

Ακολουθεί ο απολογισμός της διοίκησης του νοσοκομείου Σάμου.2018 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Related posts

Το μήνυμα του βουλευτή Σάμου για το Πάσχα

admin

Ο Βουλευτής Σάμου στην παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος «ΑΙΓΙΣ»

admin

Επίσκεψη Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Στέφανου Κασσελάκη στο Καρλόβασι – Πρόγραμμα περιοδείας

admin

Ευρωεκλογές: Ο Γιώργος Αυτιάς κυριαρχεί στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

admin

Ομιλία του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Α. Αγγελόπουλου στη Δυτική Σάμο

admin

Νέα Αριστερά Σάμου: “Η πολιτική επιστρέφει”

admin

ΚΚΕ Σάμου : Όταν η “ατομική ευθύνη” γίνεται κυβερνητική πολιτική

admin

Γιώργος Γαϊτανής (ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΑΛ): Σχόλιο για την απαλλαγή ΕΝΦΙΑ στα σεισμόπληκτα της Σάμου

admin

Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ 2024 για τα σεισμόπληκτα ακίνητα της Σάμου

admin