16.5 C
Σάμος
27/04/2024
Σαμιακά

Υγειονομικό υλικό προσέφερε στο νοσοκομείο Σάμου ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Λιμάνι» Καρλοβάσου

 

Υγειονομικό υλικό προσέφερε στο νοσοκομείο Σάμου ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Λιμάνι» Καρλοβάσου, συμβάλλοντας στη θωράκιση του προσωπικού του νοσηλευτικού μας ιδρύματος.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου , εκ μέρους όλων των εργαζομένων του νοσοκομείου χαιρετίζει και ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου, που από τις πρώτες μέρες που ξέσπασε και στη χώρα μας η επιδημία του κορωνοϊού έσπευσε και προσέφερε δύο φορές στο Σύλλογο του Νοσοκομείου μάσκες υψηλής προστασίας , για γιατρούς, νοσηλευτές και για όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας.

«Κατανοώντας πως βρισκόμαστε σε έναν πόλεμο χωρίς τα απαραίτητα εφόδια, τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν σε μέσα ατομικής προστασίας καθώς η προστασία της υγείας των υγειονομικών αποτελεί ταυτόχρονα και προστασία της υγείας και της ζωής του λαού», αναφέρει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου και προσθέτει: «Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σφίγγει το χέρι στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου «Το Λιμάνι» και είμαστε βέβαιοι πως θα πορευτούμε μαζί και μετά το πέρας της πανδημίας, στους αγώνες για ένα αποκλειστικό Δημόσιο και δωρεάν Σύστημα Υγείας, που θα καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες του λαού και για τη στελέχωση όλων των Δημόσιων μονάδων Υγείας στο νησί μας».

Related posts

Οι αμπελουργοί της Σάμου ζητούν αποζημίωση για τις ζημιές από την ανεμοθύελλα

admin

Μανώλης Κάρλας: Επιτακτική η ανάγκη στελέχωσης τμήματος ελέγχων τροφίμων και ίδρυσης γραφείου ΕΛ.Γ.Α

admin

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΣ με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη

admin

Δυσάρεστη εξέλιξη για τους διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου

admin

Τούρκοι τουρίστες «αποθεώνουν» τη Σάμο: «Αξίζει να την επισκεφθείτε»

admin

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της αφρικανικής σκόνης

admin

Μεγάλες καταστροφές αμπελιών από ισχυρούς ανέμους στη Σάμο

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin