17.1 C
Σάμος
27/04/2024
Σαμιακά

Όσο υπάρχουν άνθρωποι!!

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στο Καρλόβασι της Σάμου, δίκυκλο μοτοποδήλατο με οδηγό έναν 43χρονο υπήκοο Γερμανίας, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε, με συνέπεια τον τραυματισμό του δικυκλιστή. Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε ο επιχειρηματίας Χρήστος Σακελλάρης από το Καρλόβασι για το συμβάν ,πήγε στο σημείο και βοήθησε τον άτυχο Patrick Fischer που κείτονταν αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο κ. Fischer εκλιπαρώντας τον, του ζήτησε να τον βοηθήσει, αναφέροντας ότι είχε ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ  από διερχόμενους οδηγούς  για το περιστατικό, αλλά είχαν ήδη  περάσει πάνω από 30 λεπτά χωρίς το ασθενοφόρο να έχει φτάσει στο σημείο του ατυχήματος  . Ο κ. Σακελλάρης αμέσως τον οδήγησε στο κέντρο υγείας της περιοχής, με το αυτοκίνητο του , για την παροχή πρώτων βοηθειών . Έχουν περάσει 3 ημέρες από το ατύχημα και ο επιχειρηματίας δεν τον έχει ξεχάσει . Τον επισκέπτεται στο ξενοδοχείο που διαμένει και ενημερώνεται για την πορεία της υγείας του   . Οι δυο τους ,δηλώνουν ότι θα κρατήσουν επαφή και μετά την αποχώρηση του ο κ. Fischer  από το νησί μας .

Ο κ. Χρήστος Σακελλάρης από το περιστατικό αυτό ,συνειδητοποίησε ότι στην θέση του Patrick Fischer θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε από εμάς . Παράλληλα έχει αρχίσει σαν ενεργός  πολίτης της Σάμου, επαφές με τον Δήμαρχο και τον Βουλευτή Σάμου ,ώστε  να ενημερωθούν για το περιστατικό που βίωσε και να μπουν μπροστάρηδες ,καθώς οι ελλείψεις προσωπικού στα ασθενοφόρα  είναι το σημαντικότερο, καθώς δεν επαρκούν τα πληρώματα του ΕΚΑΒ για τις βάρδιες .

Εικόνες και μαρτυρίες  τραυματισμένων  πολιτών και επισκεπτών  του νησιού, να μεταφέρονται στα νοσηλευτικά ιδρύματα ,είτε με ιδιωτικά αυτοκίνητα είτε σε καρότσες αγροτικών οχημάτων  δεν θα πρέπει να υπάρχουν .ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .

Related posts

Οι αμπελουργοί της Σάμου ζητούν αποζημίωση για τις ζημιές από την ανεμοθύελλα

admin

Μανώλης Κάρλας: Επιτακτική η ανάγκη στελέχωσης τμήματος ελέγχων τροφίμων και ίδρυσης γραφείου ΕΛ.Γ.Α

admin

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΣ με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη

admin

Δυσάρεστη εξέλιξη για τους διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου

admin

Τούρκοι τουρίστες «αποθεώνουν» τη Σάμο: «Αξίζει να την επισκεφθείτε»

admin

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της αφρικανικής σκόνης

admin

Μεγάλες καταστροφές αμπελιών από ισχυρούς ανέμους στη Σάμο

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin