Connect with us

Περιφερειακά

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Παναγιώτη Χριστόφα στη Σάμο

Published

on

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Παναγιώτη Χριστόφα, στη Σάμο, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει κατοίκους και φορείς.

Κατά την παραμονή του στο νησί, ο κ. Χριστόφας συνοδευόμενος απο τον υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο του συνδυασμού, Νίκο Τριανταφύλλου, είχε διαδοχικές συναντήσεις στο Βαθύ, στο Πυθαγόρειο και στο Καρλόβασι.

Την Κυριακή επισκέφτηκε την Δημοτική Ενότητα του Μαραθοκάμπου όπου συνομίλησε διεξοδικά με τους εκπροσώπους της Ένωσης Τουριστικών Επαγγελματιών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαραθόκαμπου, τους προέδρους των κοινοτήτων Κουμαιίκων και Σκουραιίκων για την εξέλιξη των έργων στην ευρύτερη περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνάντηση παραβρέθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας, Νίκος Ελένης.

Η προγραμματισμένη επίσκεψη στην Ικαρία και στους Φούρνους λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, δεν κατέστη δυνατή.

Ο επικεφαλής του Περιφερειακού συνδυασμού «Τολμάμε για το Β. Αιγαίο» Παναγιώτης Χριστόφας αναχωρεί αύριο απο τη Σάμο.

Comments

comments

Περιφερειακά

Ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης για την δημιουργία ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών στη Σάμο

Published

on

By

Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στον Άγιο Χαράλαμπο στο  Βαθύ της Σάμου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κος Κωνσταντίνος Μουτζούρης τόνισε μεταξύ άλλων την ανάγκη δημιουργίας «Ξενώνα Φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών και θυμάτων βίας».

Σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, τα συμβουλευτικά κέντρα των Δήμων καθώς και τις υπηρεσίες του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε να πραγματοποιηθεί μια δομή, όπου θα στελεχωθεί από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα νομικής συμβουλευτικής για συγκεκριμένες περιπτώσεις . Στόχος του όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είναι «ο Ξενώνας να διαδραματίσει καθημερινά καθοριστικό ρόλο σε ευάλωτες ομάδες που δεν έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν οπουδήποτε αλλού , παρέχοντας ασφάλεια κι αυστηρή τήρηση του απορρήτου για κάθε ανθρώπινη ιστορία της διπλανής μας πόρτας »

Comments

comments

Continue Reading

Περιφερειακά

Συνεχίζει τις επαφές του ο Παναγιώτης Χριστόφας στη Σάμο

Published

on

By

Συνεχίζεται η επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Παναγιώτη Χριστόφα, στη Σάμο,

Κατά την παραμονή του στο νησί , ο κ. Χριστόφας συνοδευόμενος απο τον υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο του συνδυασμού, Νίκο Τριανταφύλλου, έχει  σήμερα διαδοχικές συναντήσεις με τον Αντιπριφερειάρχη Σάμου ,κ. Νίκο Κατρακάζο ,με το ΔΣ του ΕΟΣ Σάμου, ενώ στη συνέχεια θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Σάμου κ.κ Ευσέβιο .

Παράλληλα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο»,το απόγευμα της Τρίτης θα έχει  συναντήσεις  με εκπροσώπους φορέων της Σάμου.

Χθες ο κ. Χριστόφας παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στο Βαθύ, ενώ είχε επαφές και στο Καρλόβασι.

 

Comments

comments

Continue Reading

Περιφερειακά

Το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου για την εορτή της 25ης Μαρτίου

Published

on

By

Το μήνυμα του για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου,κ. Νικόλαος Κατρακάζος. Μεταξύ άλλων στο μήνυμα αναφέρει ότι:Τιμούμε αυτούς που με τον αγώνα και τη  θυσία τους εξασφάλισαν σε μας τα δυο υπέρτερα αγαθά, την ανεξαρτησία μας ως Έθνους και την ελευθερία μας ως Λαού.

Αναλυτικά το μήνυμα:

Αγαπητοί συμπατριώτες στη Σάμο την Ικαρία και τους Κορσαιούς,

τη Δευτέρα 25 Μαρτίου γιορτάζουμε την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας και παράλληλα η Εκκλησία μας εορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Την ημέρα αυτή όλοι μας ανατρέχουμε στο παρελθόν για να αποτίσουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωικούς μας προγόνους, οι οποίοι μέσα στη μακραίωνη σκλαβιά διατήρησαν άσβεστη τη φλόγα του πατριωτισμού και του αγώνα. Τιμούμε αυτούς που με τον αγώνα και τη  θυσία τους εξασφάλισαν σε μας τα δυο υπέρτερα αγαθά, την ανεξαρτησία μας ως Έθνους και την ελευθερία μας ως Λαού.

Αγαπητοί συμπατριώτες,

να είμαστε δίπλα στην Πίστη μας, να αγαπάμε τη Πατρίδα μας και να τιμούμε τις παραδόσεις μας. Να είμαστε περήφανοι ως Έλληνες αλλά και  απέναντι σε όσους επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία αλλά και σε αυτούς που με ελαφριά καρδιά εκχωρούν σύμβολα και αξίες.

 

 

Comments

comments

Continue Reading
Advertisement

Facebook

SPONSORED

Sponsored

Advertisement Enter ad code here

Δημοφιλή

Copyright © 2017