23.9 C
Σάμος
29/04/2024
Δήμος

ΑναΣΑ – Γιατί επιδιώκουμε την επανεκλογή μας

ΣΤΟ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

1) Είμαστε  αυτοί  που μπορούμε  και ενώνουμε, έχοντας αποδείξει έμπρακτα ότι υπηρετούμε  την #ανεξάρτητη_αυτοδιοίκηση. Δεν επηρεαζόμαστε  από κομματικούς μηχανισμούς, ούτε παίρνουμε «γραμμή» από κανένα γραφείο παρά μόνο διεκδικούμε με σχέδιο  για τους δημότες μας . Ο Δήμος μας έχει πλέον αποκτήσει αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα κέντρα λήψης αποφάσεων και ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τις ηγεσίες όλων των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου.

2) Έχουμε  αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται ,γνωρίζουμε  καλύτερα από τους συνυποψήφιους μας τις άμεσες ανάγκες του δήμου, μάθαμε να «ακούμε» και να προβαίνουμε σε διορθωτικές κινήσεις χωρίς εγωισμούς και ιδεοληψίες. Εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε τους εργαζόμενους του Δήμου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν πλήρως με επάρκεια και ομαδικότητα τόσο στα έκτακτα γεγονότα όσο και στην περίοδο «ειρήνης». Είναι άξιοι.

3) Είναι ιστορικό δεδομένο ότι οι δήμοι ανά την Ελλάδα που ακμάζουν έχουν συνεχείς θητείες δημοτικών αρχών όχι ως τρόπαιο παρά μόνο επιδιώκοντας  την ομαλή συνέχεια  με σταθερότητα, σχέδιο και όραμα. Γι αυτό και εμείς συγκροτήσαμε ανανεώσαμε και ενισχύσαμε την προτεινόμενη ομάδα της τοπικής διακυβέρνησης.

Η δική σας απάντηση στο ερώτημα ποιος θα διοικήσει τον Δήμο θα είναι σημαντική για όσα ακολουθήσουν. Η πραγματική επιλογή είναι αν θα επιλέξετε διακυβέρνηση από «ηγεμόνα» ή τοπική διακυβέρνηση με κανόνες και αξίες. #Σταθερότητα και #συνέχεια, #συνέπεια και #ασφάλεια  ή πισωγύρισμα, αβεβαιότητα και χαμένος χρόνος.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου δίνουμε μαζί το ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ.

Την #Κυριακή8Οκτωβρίου σηκώνουμε τα μανίκια και συνεχίζουμε ενωμένοι όσο ποτέ. Σας καλώ μαζί με τους συνεργάτες μου, να ενωθούμε  στον αγώνα που θα κάνει τη #Σάμο έναν τόπο με προβάδισμα , ανάπτυξη και μέλλον.

ΑναΣΑ Ανανέωση-Συμμετοχή-Ανάπτυξη για τη Σάμο

Related posts

Αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου για την Ίδρυση Δημοτικού Εθελοντικού Κλιμακίου Πυροπροστασίας

admin

Απολογισμός έργου Δήμου Ανατολικής Σάμου: Ο Δήμαρχος παρουσίασε τα πεπραγμένα του πρώτου τετραμήνου

admin

Συνάντηση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο της Dodekanisos Seaways

admin

Εορτασμός της επετείου της 8ης Μάϊου στο Καρλόβασι

admin

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου συστήνει Ομάδα Διοίκησης Έργου για θέματα Πολιτικής Προστασίας

admin

Συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο των Πυροσβεστών Βορείου Αιγαίου

admin

Ταξίδι 200 xρόνων: «Ο Καραγκιόζης στην Επανάσταση της Σάμου»

admin

1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Α.Ε. ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ CUP Κ8-Κ10

admin

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Σάμου στις 26 Απριλίου 2024

admin