19.9 C
Σάμος
26/04/2024
Πολιτικά

Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Βέττα

Ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση στο Άνω Βαθύ, του υποψήφιου Βουλευτή Σάμου Ικαρίας και Φούρνων με την “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ” Γιάννη Βέττα.
Από τον τόπο καταγωγής του και μπροστά σε πολλούς φίλους, συνεργάτες και κατοίκους του Άνω Βαθέος, ο Γιάννης Βέττας αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοινότητα και περισσότερο στην ερήμωση της από την φυγή πολλών κατοίκων μετά την οικονομική κρίση και τον μεγάλο σεισμό του 2020.
Επίσης αναφέρθηκε στα θέματα των παροχών υγείας, του εθελοντισμού και της πυρασφάλειας του νησιού, του τουρισμού και γενικότερα της υποβάθμισης του τόπου.
Αξίζει να αναφερθεί πως ο Γιάννης Βέττας ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών αλλά και των νέων ανθρώπων που έχουν χαθεί από το νησί τα τελευταία χρόνια.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν επίσης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Βαθέος κ. Σταμάτης Σειρλής και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου κ. Δημήτρης Έλληνας.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας ευχόμενος καλή επιτυχία στον Γιάννη Βέττα ενημέρωσε με την σειρά του για τις ενέργειες που γίνονται από την μεριά της Δημοτικής αρχής για την γενικότερη αναβάθμιση του χωριού ενώ έδωσε και μια πληροφορία για το ενδιαφέρον επενδυτών που υπάρχει στο Άνω Βαθύ ευχόμενος πως θα αποδώσουν οι προσπάθειες που γίνονται.
Ο κ. Έλληνας και αυτός με την σειρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γιάννη Βέττα, έδωσε συγχαρητήρια για τους συνεργάτες που έχει επιλέξει να έχει δίπλα του, ενώ απευθυνόμενος στον κόσμο ζήτησε να δώσει μεγάλη προσοχή από τους “τουρίστες” πολιτικούς που θα ζητήσουν την ψήφο του και ζήτησε να στηρίξουν Σαμιώτες που γνωρίζουν τα προβλήματα του τόπου.
Ο Γιάννης Βέττας κλείνοντας την ομιλία του ευχαρίστησε τους πολίτες και υποσχέθηκε πως θα δώσει την μάχη του για το καλό του Νομού.
Γιάννης Βέττας
Υποψήφιος Βουλευτής Σάμου Ικαρίας και Φούρνων με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Related posts

Στέφανος Κασσελάκης: “Θα επιστρέψω στη Σάμο για τρεις μέρες”

admin

Το μήνυμα του βουλευτή Σάμου για το Πάσχα

admin

Ο Βουλευτής Σάμου στην παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος «ΑΙΓΙΣ»

admin

Επίσκεψη Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Στέφανου Κασσελάκη στο Καρλόβασι – Πρόγραμμα περιοδείας

admin

Ευρωεκλογές: Ο Γιώργος Αυτιάς κυριαρχεί στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

admin

Ομιλία του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Α. Αγγελόπουλου στη Δυτική Σάμο

admin

Νέα Αριστερά Σάμου: “Η πολιτική επιστρέφει”

admin

ΚΚΕ Σάμου : Όταν η “ατομική ευθύνη” γίνεται κυβερνητική πολιτική

admin

Γιώργος Γαϊτανής (ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΑΛ): Σχόλιο για την απαλλαγή ΕΝΦΙΑ στα σεισμόπληκτα της Σάμου

admin