23.9 C
Σάμος
29/04/2024
Δήμος

Λαϊκή Συσπείρωση: Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση 6/10 στην πλατεία Πυθαγόρα

Με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία για τη Λαϊκή Συσπείρωση αυτή την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ. Ομιλητές θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Τίμος Χατζηλαγός και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος νομού Σάμου Κώστας Τζίχας.

Τα μέλη και οι φίλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης όλο αυτό το διάστημα οργώνουν στην κυριολεξία όλα τα χωριά και τα σημεία της πόλης με στόχο να συζητήσουν με τους κατοίκους και να θέσουν ως επιτακτική ανάγκη το σύνθημα “Μαζί με το λαό για τις ζωές των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων”. Έτσι θέλουν να τονίσουν ότι η επόμενη μέρα είναι μέρα διεκδίκησης και αγώνων μέσα κι έξω από τα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια.
Γιατί είναι η μόνη παράταξη που αποτελεί τη μοναδική μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση η οποία αποκαλύπτει, κινητοποιεί και διεκδικεί ένα πραγματικά φιλολαϊκό πρόγραμμα με επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες και τη δωρεάν -για το λαό- αντιμετώπισή τους. 
Μάλιστα τις τελευταίες μέρες δίνεται και η μάχη του ψηφοδελτίου για να μπουν όσο το δυνατόν περισσότερα κόκκινα γαρύφαλλα στις δύο κάλπες για να δυναμώσει η Λαϊκή Συσπείρωση σε περιφέρεια και δήμο.
Τέλος, προβάλλουμε ενδεικτικές φωτογραφίες από τις περιοδείες  αλλά και το γλέντι που πραγματοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση στις 27/9 παρουσία του υποψηφίου δημάρχου Ανατολικής Σάμου Τίμου Χατζηλαγού και της υποψήφιας περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Αγλαϊας Κυρίτση.

Related posts

Αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου για την Ίδρυση Δημοτικού Εθελοντικού Κλιμακίου Πυροπροστασίας

admin

Απολογισμός έργου Δήμου Ανατολικής Σάμου: Ο Δήμαρχος παρουσίασε τα πεπραγμένα του πρώτου τετραμήνου

admin

Συνάντηση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο της Dodekanisos Seaways

admin

Εορτασμός της επετείου της 8ης Μάϊου στο Καρλόβασι

admin

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου συστήνει Ομάδα Διοίκησης Έργου για θέματα Πολιτικής Προστασίας

admin

Συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο των Πυροσβεστών Βορείου Αιγαίου

admin

Ταξίδι 200 xρόνων: «Ο Καραγκιόζης στην Επανάσταση της Σάμου»

admin

1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Α.Ε. ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ CUP Κ8-Κ10

admin

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Σάμου στις 26 Απριλίου 2024

admin