11.9 C
Σάμος
20/03/2023
Πολιτικά

Πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας της Κομματικής Οργάνωσης Βαθιού του ΚΚΕ

Μέσα σε συντροφικό και αγωνιστικό κλίμα, με τη συμμετοχή πολλών φίλων και συναγωνιστών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Γενάρη 2023, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κομματικής Οργάνωσης Βαθιού του ΚΚΕ.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε εκ μέρους της Οργάνωσης ο Γιάννης Βακιντής, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με κουράγιο και δύναμη  στους καθημερινούς αγώνες, αλλά και στις εθνικές και τοπικές  εκλογικές μάχες που έρχονται .

Στη συνέχεια μίλησε ο Σταμάτης Φιλιππής  γραμματέας της Τ.Ε Σάμου του ΚΚΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στις σοβαρές πολιτικές εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία και την επικίνδυνη κατάσταση στο Αιγαίο, με την ενεργειακή φτώχια που καταδικάζουν το λαό οι πολιτικές της Ε.Ε , των αστικών κομμάτων και της κυβέρνησης της ΝΔ, με την ακρίβεια που έχει εκτιναχθεί σε απίθανα ύψη και συνοδεύεται από την κοροϊδία των ψευτοεπιδομάτων και των διάφορων pass της κυβέρνησης καθώς και τις υποτιθέμενες αυξήσεις σε συντάξεις και μισθούς που έχουν ήδη εξανεμισθεί και δεν καλύπτουν ούτε τον πληθωρισμό. Αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές, υπογράμμισε ότι το πραγματικό δίλημμα για το λαό είναι, αν «θα είναι δυνατός ο λαός και το κίνημά του και αδύναμη η όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση, ή θα είναι δυνατή η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση, (όποια κι αν είναι αυτή, ό, τι χρώμα κι αν έχει), και ο λαός θα είναι αδύναμος και ανασφαλής».

Τόσο η ΝΔ , όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάζεται σαν προοδευτική λύση – τόνισε- είναι γνωστοί για τα έργα τους και παρά τις δευτερεύουσες διαφορές τους, κινούνται στις ίδιες αντιλαϊκές ράγες , νομοθετώντας και εφαρμόζοντας μέτρα που έχουν φέρει το λαό σε απόγνωση.

Κάλεσε τέλος όλους και όλες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ, του μόνου Κόμματος που αποτελεί στήριγμα , απαντοχή και ελπίδα για το λαό και τις διεκδικήσεις του.

Ακολούθησε το κόψιμο της πίτας και κέρασμα με σούμα και γλυκό κρασί, αφορμή για ευχές και συζητήσεις μεταξύ των συντρόφων και φίλων για τις μάχες που έρχονται.

 

Related posts

Συνάντηση υποψήφιου βουλευτή Σάμου Γιάννη Βέττα με τον Λιμενάρχη

admin

Σταμάτης Βαρδαρός: Θέλουμε αλήθεια και ασφάλεια                   

admin

«Ψηφιακός Μετασχηματισμός- Καινοτομία στον Τουρισμό-Τοπική Ανάπτυξη»

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Απεργιακή κινητοποίηση Πέμπτη 16/3/2023 στο Βαθύ Σάμου

admin

Σε αναμονή έκδοσης ΦΕΚ για την παράταση υποβολής χορήγησης επιδόματος ενοικίου – συγκατοίκησης

admin

Πλεύρης: Επιπλέον κίνητρο 1.800 ευρώ για κάθε γιατρό που μετακινείται στα ακριτικά νησιά

admin

Ολοκληρωμένες χωρικές επενδύσεις των μικρών νησιών του Β. Αιγαίου

admin

ΤΕ Σάμου ΚΚΕ: Το νοσοκομείο Σάμου μένει χωρίς παιδίατρο!

admin

Ο Βουλευτής Σάμου για τις καθυστερήσεις στην αποκατάσταση σεισμοπλήκτων κτιρίων

admin