14.4 C
Σάμος
19/03/2024
Πολιτικά

Πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας της Κομματικής Οργάνωσης Βαθιού του ΚΚΕ

Μέσα σε συντροφικό και αγωνιστικό κλίμα, με τη συμμετοχή πολλών φίλων και συναγωνιστών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Γενάρη 2023, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κομματικής Οργάνωσης Βαθιού του ΚΚΕ.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε εκ μέρους της Οργάνωσης ο Γιάννης Βακιντής, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με κουράγιο και δύναμη  στους καθημερινούς αγώνες, αλλά και στις εθνικές και τοπικές  εκλογικές μάχες που έρχονται .

Στη συνέχεια μίλησε ο Σταμάτης Φιλιππής  γραμματέας της Τ.Ε Σάμου του ΚΚΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στις σοβαρές πολιτικές εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία και την επικίνδυνη κατάσταση στο Αιγαίο, με την ενεργειακή φτώχια που καταδικάζουν το λαό οι πολιτικές της Ε.Ε , των αστικών κομμάτων και της κυβέρνησης της ΝΔ, με την ακρίβεια που έχει εκτιναχθεί σε απίθανα ύψη και συνοδεύεται από την κοροϊδία των ψευτοεπιδομάτων και των διάφορων pass της κυβέρνησης καθώς και τις υποτιθέμενες αυξήσεις σε συντάξεις και μισθούς που έχουν ήδη εξανεμισθεί και δεν καλύπτουν ούτε τον πληθωρισμό. Αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές, υπογράμμισε ότι το πραγματικό δίλημμα για το λαό είναι, αν «θα είναι δυνατός ο λαός και το κίνημά του και αδύναμη η όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση, ή θα είναι δυνατή η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση, (όποια κι αν είναι αυτή, ό, τι χρώμα κι αν έχει), και ο λαός θα είναι αδύναμος και ανασφαλής».

Τόσο η ΝΔ , όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάζεται σαν προοδευτική λύση – τόνισε- είναι γνωστοί για τα έργα τους και παρά τις δευτερεύουσες διαφορές τους, κινούνται στις ίδιες αντιλαϊκές ράγες , νομοθετώντας και εφαρμόζοντας μέτρα που έχουν φέρει το λαό σε απόγνωση.

Κάλεσε τέλος όλους και όλες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ, του μόνου Κόμματος που αποτελεί στήριγμα , απαντοχή και ελπίδα για το λαό και τις διεκδικήσεις του.

Ακολούθησε το κόψιμο της πίτας και κέρασμα με σούμα και γλυκό κρασί, αφορμή για ευχές και συζητήσεις μεταξύ των συντρόφων και φίλων για τις μάχες που έρχονται.

 

Related posts

Εκδήλωση του ΚΚΕ Σάμου ενάντια στην πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας

admin

Συζητήσαν τα τρέχοντα προβλήματα της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου – Ικαρίας

admin

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο διοργανώνει το ΚΚΕ στο Εργατικό Κέντρο

admin

Γ. Γεραπετρίτης: Visa express σε Τούρκους πολίτες – Θα ξεκινήσει στις 30 Μαρτίου σε πέντε νησιά

admin

Παράταση ενός έτους διατήρησης υπαίθριων σκιάστρων & προστεγασμάτων στην χερσαία ζώνη λιμένων της Σάμου

admin

Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου ο Ιωάννης Αξιώτης

admin

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ στο Βαθύ

admin

Παρέμβαση Στεφανάδη στον Γεωργιάδη: Ακόμα μια θέση Ιατρού στο Νοσοκομείο Σάμου

admin

Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος ανάμεσα στα τέσσερα νέα πρόσωπα στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ

admin