23.9 C
Σάμος
29/04/2024
Δήμος

Στοχευμένη προβολή της Σάμου στη διεθνή έκθεση WTM 2023

Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι Δήμοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο το διάστημα 7-9 Νοεμβρίου 2023. Παρουσία πολλών επαγγελματιών του νησιού, τον Δήμο Ανατολικής Σάμου εκπροσώπησαν, στο stand της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ,  ο Δήμαρχος κ. Στάντζος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κάιλα και Διονυσίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Έλληνας και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου, κ. Κτίστου.

Η αντιπροσωπεία της Ανατολικής Σάμου συμμετείχε σε περισσότερες από 15 προγραμματισμένες συναντήσεις με δημοσιογράφους, bloggers και influencers που εξειδικεύονται σε διαφορετικές μορφές τουρισμού, συνεργάζονται με δημοφιλή μέσα ενημέρωσης και έχουν απήχηση στο ταξιδιωτικό κοινό. Μεταξύ άλλων ξεχώρισε  και η συνάντηση των εκπροσώπων της Ανατολικής Σάμου με διευθυντικά στελέχη του τομέα destinations partnerships του tour operator Jet 2, όπου διερευνήθηκε η δυνατότητα συνεργασίας προς όφελος του προορισμού.

Το βράδυ της τελευταίας ημέρας ο Δήμος Ανατολικής Σάμου είχε σημαντική προβολή σε επιλεγμένο κοινό δημοσιογράφων και ταξιδιωτικών πρακτόρων ως χορηγός  στην επιτυχημένη  εκδήλωση για την απονομή των Greek Travel Awards που διοργανώνει το Γραφείο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας σε συνεργασία με έγκριτους Βρετανικούς τουριστικούς φορείς.

Στο πλαίσιο των συγκροτημένων αυτών προσπαθειών προβολής, η Σάμος διακρίθηκε στην κατηγορία Best Gastronomy Destination μετά από ψηφοφορία 5.000 Βρετανών!

Related posts

Αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου για την Ίδρυση Δημοτικού Εθελοντικού Κλιμακίου Πυροπροστασίας

admin

Απολογισμός έργου Δήμου Ανατολικής Σάμου: Ο Δήμαρχος παρουσίασε τα πεπραγμένα του πρώτου τετραμήνου

admin

Συνάντηση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο της Dodekanisos Seaways

admin

Εορτασμός της επετείου της 8ης Μάϊου στο Καρλόβασι

admin

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου συστήνει Ομάδα Διοίκησης Έργου για θέματα Πολιτικής Προστασίας

admin

Συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο των Πυροσβεστών Βορείου Αιγαίου

admin

Ταξίδι 200 xρόνων: «Ο Καραγκιόζης στην Επανάσταση της Σάμου»

admin

1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Α.Ε. ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ CUP Κ8-Κ10

admin

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Σάμου στις 26 Απριλίου 2024

admin