17.1 C
Σάμος
27/04/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Σάμο πλαστογράφησε τις υπογραφές των υπάλληλων της

Χθες Τρίτη 22 Αυγούστου , σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου, σε βάρος μίας 46χρονης ημεδαπής, ιδιοκτήτριας καταστήματος στη Σάμο, η οποία κατηγορείται για το αδίκημα της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε στις Αστυνομικές Αρχές, η 46χρονη πλαστογράφησε τις υπογραφές δύο (2) υπαλλήλων της, σε έγγραφα, τα οποία στη συνέχεια κατέθεσε σε δημόσια υπηρεσία.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Επίσης κατά την χθεσινή ήμερα διεπράχθησαν τα εξης αδικήματα:

Σύλληψη ενός ατόμου στο Καρλόβασι της Σάμου, για το αδίκημα της κλοπήςΣυνελήφθη, χθες (22-08-2017) στο Καρλόβασι της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, μία 49χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, η 49χρονη χθες (22-08-2017), αφαίρεσε από την κατοχή μίας 23χρονης ημεδαπής ένα (1) ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Σύλληψη ενός ατόμου στον αερολιμένα της Σάμου, για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφουΣυνελήφθη, χθες (22-08-2017), στον Κρατικό Αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου, ένας αλλοδαπός ηλικίας 21 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, μία ταυτότητα Σουηδικών Αρχών, η οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστή.

Η ταυτότητα κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου.

 

Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για διάφορα αδικήματαΣυνελήφθη, χθες (22-08-2017) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Σάμου, μία ημεδαπή ηλικίας 69 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας και της εξύβρισης. Ειδικότερα, η 69χρονη, κατά την προσαγωγή της σε αστυνομικό κατάστημα, εξύβρισε τους αστυνομικούς, αφού προηγουμένως, οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αρνήθηκε να συμμορφωθεί, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, σε υποδείξεις τους.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου διενεργείται προανάκριση.

 

 

Related posts

Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Καστελλόριζο

admin

Σάμος: Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών

admin

Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας Σάμου : Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Πυθαγόρειο και στη Χώρα Σάμου

admin

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου ενισχύει το Παντοπωλείο Αγάπης

admin

Θλίψη στο Λιμενικό Σώμα για την ξαφνική απώλεια ενός ακόμη στελέχους του

admin

Δυο τροχαία ατυχήματα στη Σάμο την Τρίτη – Τραυματίες στο Κοκκάρι και στους Μυτιληνιούς

admin

Συλλήψεις για φθορές στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Εννέα άτομα συνελήφθησαν σε Λέσβο, Χίο και Σάμο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

admin

Θεσσαλονίκη- Κινητοποίηση του Λιμενικού για την ανάσυρση 52χρονης από τη θάλασσα

admin