24.9 C
Σάμος
27/04/2024
Σαμιακά

Διδακτική Επίσκεψη του Τομέα Οικονομίας Διοίκησης 1ου ΕΠΑΛ Καρλοβασίου

«Διδακτική Επίσκεψη του Τομέα Οικονομίας Διοίκησης και των Ειδικοτήτων της Γ΄ Τάξης : α) Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων και β) Υπαλλήλων Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών του 1 ου ΕΠΑΛ Καρλοβασίου στο “ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SAMIAN MARE” & στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ERATO”»

Την Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων Β΄ τάξης του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας, και των ειδικοτήτων της Γ΄ τάξης: α) Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων και β) Υπαλλήλων Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών του ΕΠΑΛ Καρλοβασίου είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στους χώρους του ξενοδοχείου “SAMIAN MARE” και “ERATO” στο Λιμάνι Καρλοβασίου, στο πλαίσιο της διδασκαλίας των μαθημάτων ειδικότητας.

Ο Διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Β. Σαρρηγιάννης υποδέχτηκε τους μαθητές στην αίθουσα υποδοχής και τους ενημέρωσε για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του ξενοδοχείου και τα τμήματά του και απάντησε στις απορίες που του τέθηκαν.

Στη συνέχεια η υπεύθυνη υποδοχής κα Κ. Ταμπουρίδου ενημέρωσε τους μαθητές για τα καθήκοντα, τις γνώσεις, τις ικανότητες και δεξιότητες που πρέπει να διαθέτει ο υπάλληλος υποδοχής, και απάντησε στις ερωτήσεις των μαθητών.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην αίθουσα υποδοχής, να επισκεφθούν ένα δίκλινο δωμάτιο του ξενοδοχείου, την πισίνα και το “ERA” Gastrobar στο Roof bar του “HTL ERATO”. Η επίσκεψη στο ξενοδοχείο “SAMIAN MARE” αποτέλεσε μια χρήσιμη εκπαιδευτική εμπειρία για τους μαθητές μας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνδέσουν τη διδασκόμενη γνώση με τη βιωματική μάθηση.

Γνώρισαν ένα σύγχρονο – πολυτελές ξενοδοχείο του τόπου μας, κατανόησαν την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας του και συζήτησαν με τα στελέχη του για τις προοπτικές μελλοντικής ενασχόλησης με τον χώρο εργασίας ενός ξενοδοχοϋπάλληλου.

Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου που για ακόμη μια φορά μας δέχτηκαν στον χώρο του ξενοδοχείου, και ιδιαίτερα για την ενδιαφέρουσα ξενάγηση, και την εποικοδομητική συζήτηση, αλλά και τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για το ενδιαφέρον, την προσοχή και την άψογη συμπεριφορά τους!

Εκ της Διευθύνσεων

Related posts

Το Βόρειο Αιγαίο “συστήθηκε” με επιτυχία στο Λονδινο σε μια πρωτοφανής εκδήλωση

admin

Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων στο Βαθύ

admin

Εντοπισμός και σύλληψη διακινητών μεταναστών στη Σάμο μετά από καταδίωξη

admin

Οι αμπελουργοί της Σάμου ζητούν αποζημίωση για τις ζημιές από την ανεμοθύελλα

admin

Μανώλης Κάρλας: Επιτακτική η ανάγκη στελέχωσης τμήματος ελέγχων τροφίμων και ίδρυσης γραφείου ΕΛ.Γ.Α

admin

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΣ με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη

admin

Δυσάρεστη εξέλιξη για τους διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου

admin

Τούρκοι τουρίστες «αποθεώνουν» τη Σάμο: «Αξίζει να την επισκεφθείτε»

admin

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin