21.9 C
Σάμος
08/05/2024
Δήμος

Αντιδήμαρχος Ανατ. Σάμου ο Εμμανουήλ Κιάσσος

Με απόφαση του Δημάρχου, ορίσθηκε ο κ. Εμμανουήλ Κιάσσος, Δημοτικός Σύμβουλος, ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Σάμου και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις αρμοδιότητες του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Επίσης ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος, στα πλαίσια άσκησης των αρμοδιοτήτων του θα:

  • επιβλέπει και θα συντονίζει τις ενέργειες του Δήμου σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμοδίων υγειονομικών μονάδων του Νομού, προκειμένου να διασφαλίζεται η μέγιστη αποδοτικότητα των αναλαμβανομένων δράσεων, προς όφελος της διασφάλισης της υγείας των πολιτών
  • εκπροσωπεί το Δήμο Ανατολικής Σάμου σε συναντήσεις / συσκέψεις, με άλλους συναρμόδιους φορείς για επιστημονικά θέματα που άπτονται θεμάτων προστασίας της δημόσιας υγείας
  • εισηγείται προς το Δημοτικό Συμβούλιο την ανάληψη προληπτικών δράσεων τόσο για την προστασία της δημόσιας υγείας, όσο και για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών προς του πολίτες
  • εποπτεύει την εφαρμογή των εκάστοτε ισχυουσών διατάξεων για την προστασία της δημόσιας υγείας σε χώρους αρμοδιότητας του Δήμου.

 

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Δήμαρχο Αν. Σάμου κο Στάντζο Γεώργιο για την τιμητική διάκριση που μου έκανε να με ορίσει ως άμισθο Αντιδήμαρχο , μεταβιβάζοντας μου τις καθ΄ ύλην αρμοδιότητες του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας (ΑΔΑ: Ψ89946ΜΦΟΤ-ΥΥ8).
Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο με οικονομική κρίση, αλλά και κρίση αξίων. Μέσα σ ’αυτόν τον κυκεώνα των προβλημάτων καλούμαστε ο καθένας από τον δικό του τομέα να αφήσει το στίγμα του, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των συνδημοτών μας.
Ο δικός μου ρόλος είναι να εισηγούμαι την ανάληψη προληπτικών δράσεων για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών και τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών. Σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας με όλους τους αρμόδιους φορείς θα συντονίζω ενέργειες, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο κατά το μέγιστο δυνατό την υγεία των πολιτών.
Σε ότι αφορά εμένα προσωπικά, να τονίσω ότι δεν με πτοούν οι αντιξοότητες. Έχω όραμα και έχω μάθει να αγωνίζομαι. Είμαι σίγουρος ότι θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με ενότητα, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.
Με εκτίμηση
Αντιδήμαρχος
Εμμανουήλ Κιάσσος»

Related posts

Έκτακτα βοηθήματα σε 30 οικονομικά αδύναμους πολίτες της ανατολικής Σάμου

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Συστάθηκε η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας

admin

Σύσκεψη Δημάρχων με τον Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας

admin

Ανατολική Σάμος: Τροποποιήσεις στην αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων λόγω εορτών Πάσχα

admin

Αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου για την Ίδρυση Δημοτικού Εθελοντικού Κλιμακίου Πυροπροστασίας

admin

Απολογισμός έργου Δήμου Ανατολικής Σάμου: Ο Δήμαρχος παρουσίασε τα πεπραγμένα του πρώτου τετραμήνου

admin

Συνάντηση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο της Dodekanisos Seaways

admin

Εορτασμός της επετείου της 8ης Μάϊου στο Καρλόβασι

admin

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου συστήνει Ομάδα Διοίκησης Έργου για θέματα Πολιτικής Προστασίας

admin