18.9 C
Σάμος
29/04/2024
Δήμος

Μιχάλης Μητσός: Θα παρακαλούσα πολύ να σταματήσουν οι οποιεσδήποτε κατηγορίες προς το πρόσωπό μου

Εξαιτίας της ιδιότητάς μου ως Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου και σεβόμενος την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι συνδημότες μου προς το πρόσωπό μου, οφείλω να απαντήσω στις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες περί είσπραξης οποιουδήποτε ποσού αναφορικά με το μεταναστευτικό και με το σεισμό.

Δεν πρόκειται να αναφερθώ στα ποσά που ακούω να μου χρεώνουν γιατί δεν υπάρχει και λόγος απλά θα αναφερθώ σε γεγονότα τα οποία μπορεί ο οποιοσδήποτε να διαπιστώσει και μόνος του.

Όσον αφορά το μεταναστευτικό, παρόλο που η επιχείρηση μου έχει λεηλατηθεί ουκ ολίγες φορές με αποδεδειγμένες ζημιές και δικαστικές αποφάσεις και κατέθεσα όλα τα δικαιολογητικά προκειμένου να αποζημιωθώ, ωστόσο, σύμφωνα με τη Κ.Υ.Α. που δημοσιεύθηκε η με αριθ. 15785/23-12-2020 (ΦΕΚ Β΄5722) των Υπουργών Οικονομικών και Μετανάστευσης και Ασύλου, με την οποία χρηματοδοτείται, μεταξύ άλλων, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, για αποζημιώσεις , «… από τυχόν προκληθείσες ζημιές στους Δήμους ή την περιουσία τρίτων φυσικών ή νομικών προσώπων από τους διαμένοντες στις μονάδες φιλοξενίας», εξαιρούμαι από τις ανωτέρω αποζημιώσεις.

Αναφορικά με το σεισμό, η επιχείρηση μου επλήγη λόγω του τσουνάμι και γι αυτό κατέθεσα φάκελο ώστε να λάβω την επιδότηση που προβλέπεται από το κράτος για τις προκληθείσες ζημιές από τις πλημμύρες, μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει το 20% της προκαταβολής, διότι δεν ήμουν στο πρώτο πακέτο των ζημιωμένων επιχειρήσεων που εστάλη στο Υπουργείο.

Θα παρακαλούσα πολύ να σταματήσουν οι οποιεσδήποτε κατηγορίες προς το πρόσωπό μου που με διαβάλλουν και προσβάλουν την ηθική μου.

Ο Αντιδήμαρχος
Μιχάλης Μητσός

Related posts

Αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου για την Ίδρυση Δημοτικού Εθελοντικού Κλιμακίου Πυροπροστασίας

admin

Απολογισμός έργου Δήμου Ανατολικής Σάμου: Ο Δήμαρχος παρουσίασε τα πεπραγμένα του πρώτου τετραμήνου

admin

Συνάντηση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο της Dodekanisos Seaways

admin

Εορτασμός της επετείου της 8ης Μάϊου στο Καρλόβασι

admin

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου συστήνει Ομάδα Διοίκησης Έργου για θέματα Πολιτικής Προστασίας

admin

Συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο των Πυροσβεστών Βορείου Αιγαίου

admin

Ταξίδι 200 xρόνων: «Ο Καραγκιόζης στην Επανάσταση της Σάμου»

admin

1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Α.Ε. ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ CUP Κ8-Κ10

admin

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Σάμου στις 26 Απριλίου 2024

admin