20.9 C
Σάμος
28/04/2024
Δήμος

Μ.Κιάσσος: «Δεν πρόκειται να με κάμψουν ούτε οι απειλές, ούτε ο εκφοβισμός»

ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε 8/2/2022 στο Δήμο Ανατολικής Σάμου με αφορμή την έξαρση της πανδημίας δόθηκε στη δημοσιότητα δελτίο τύπου με κοινές προτάσεις των δύο Δήμων και των παρευρισκομένων στη σύσκεψη Ιατρών και εκπροσώπου του συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Σάμου.

Δυστυχώς όμως ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά την υγεία όλων μας έγινε θέμα πολιτικής εκμετάλλευσης από ορισμένους κύκλους και ειδικότερα από την Τοπική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΥ η οποία χαρακτήρισε απαράδεκτη, επικίνδυνη και απολύτως απάνθρωπη τη πρόταση των Δήμων. Επειδή ως Αντιδήμαρχος σε θέματα υγείας αλλά πρώτιστα ως Ιατρός είμαι υποχρεωμένος να λειτουργώ με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και του κοινωνικού συνόλου και του τόπου μου αναφορές και χαρακτηρισμοί του τύπου «λαϊκισμός» και, μικροπολιτική δεν με αγγίζουν αφού 28έτη ως Ιατρός στο Νοσοκομείο Σάμου έχω δώσει δείγματα γραφής με έργα και όχι με λόγια. Το να αγαπάς το τόπο σου, να κάνεις προτάσεις σε θέματα υγείας και να προσπαθείς εναγωνίως να βελτιώσεις τη ποιότητα ζωής των συνανθρώπων σου δεν είναι μνημείο τοπικισμού αλλά αγωνία και έννοια για τον συνάνθρωπο.

Προσωπικά εμένα δεν πρόκειται να με κάμψουν ούτε οι απειλές, ούτε ο εκφοβισμός αφού εκφράζω θεσμικά και επιστημονικά ελεύθερα τη γνώμη μου για θέματα υγείας που μοναδικό στόχο πάντα έχουν τη βελτίωση της παροχής των υπηρεσιών υγείας στο τόπο μας και στο Νοσοκομείο. Ειδικά πρέπει να επισημάνω ότι δεν πρόκειται στο μέλλον να ανεχτώ συμπεριφορές που πλήττουν τη τιμή την υπόληψη μου και την αμφισβήτησης της Ιατρικής και της επιστημονικής μου επάρκειας και ηθικής.

Τέλος τα άτομα που ευθέως με κατηγόρησαν , με ειρωνεύτηκαν , με χλεύασαν και που αναφέρθηκαν στο όνομα μου με ανακοίνωση στο διαδίκτυο επειδή τα θέματα προστασίας της υγείας είναι ευαίσθητα , ως ιατρική κοινότητα οφείλουμε να συνεργαζόμαστε και να αποφεύγουμε άστοχους χαρακτηρισμούς και προστριβές.

Σάμος, 14/02/2022

 

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΙΑΣΣΟΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ

Related posts

Απολογισμός έργου Δήμου Ανατολικής Σάμου: Ο Δήμαρχος παρουσίασε τα πεπραγμένα του πρώτου τετραμήνου

admin

Συνάντηση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο της Dodekanisos Seaways

admin

Εορτασμός της επετείου της 8ης Μάϊου στο Καρλόβασι

admin

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου συστήνει Ομάδα Διοίκησης Έργου για θέματα Πολιτικής Προστασίας

admin

Συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο των Πυροσβεστών Βορείου Αιγαίου

admin

Ταξίδι 200 xρόνων: «Ο Καραγκιόζης στην Επανάσταση της Σάμου»

admin

1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Α.Ε. ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ CUP Κ8-Κ10

admin

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Σάμου στις 26 Απριλίου 2024

admin

Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Σάμου με ελεύθερους επαγγελματίες μηχανικούς για πολεοδομικά και χωροταξικά θέματα

admin