17.1 C
Σάμος
27/04/2024
Πολιτικά

ΣΥΡΙΖΑ Σάμου: Ο Λογαριασμός “Φίλοι ΣΥΡΙΖΑ Σάμου”δεν έχει καμία σχέση με τον πολιτικό φορέα ΣΥΡΙΖΑ

Ο Λογαριασμός <<Φίλοι ΣΥΡΙΖΑ Σάμου>> δεν έχει καμία σχέση με τον πολιτικό φορέα ΣΥΡΙΖΑ ούτε με την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Σάμου. Ο καθένας μπορεί να έχει την δικιά του φαντασίωση όπως το να ντυθεί ο λαός στο αμπέχονο και να περιθωριοποιηθεί η χώρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε το δρόμο του συμβιβασμού της λογικής και του ορθολογισμού. Οι ύβρεις και το ανάθεμα δεν αποτελούν άποψη ούτε κινούνται στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού. Από τον πρόεδρο της δημοκρατίας μέχρι των τελευταίο πολίτη έχουμε όλοι ευθύνη στο μέγεθος που ανάλογη στον καθένα. Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να αλλάξει και να διορθώσει καμία κοινωνία εάν δεν το θέλει ο ίδιος ο λαός.

Επειδή πολύ κατηγόρια πέφτει καθημερινός στο κράτος να επισημάνουμε ότι το κράτος είμαστε εμείς. Υπάρχουν δυο όψεις σε τέτοιου είδους προβλήματα, ή να παραιτηθείς και να σου πουν μπράβο για την ευθιξία και να αποφύγεις τις ευθύνες, ή να παλέψεις γι αυτά που πιστεύεις μέχρι το τέλος. Από το 1990 η συγκεκριμένη περιοχή έχει χαρακτηριστεί επίσημα από επιστημονικό προσωπικό της πολεοδομίας ακατάλληλη για δόμηση εξαιτίας της δασηκότητας και των ρεμάτων.

Το 2015 μπήκαμε σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ πήραμε 700.000 ευρώ για να κατεδαφιστούν 2500 παράνομα σπίτια, ο κόσμος της Ραφήνας ξεσηκώθηκε και εμπόδισε οποιαδήποτε ενέργεια με την στήριξη ΜΜΕ καθώς και με εμπλεκόμενα συμφέροντα. Η ευθύνη της κυβέρνησης ήταν να εφαρμόσει το νόμο, δηλαδή να τα κατεδαφίσει για να μην έχουμε την σημερινή τραγωδία. Αλήθεια πόσο εύκολο μπορεί να είναι αυτό για αναλογιστείτε όλοι, για βάλτε τον εαυτό σας στη θέση της κυβέρνησης, εν μέσω οικονομικής κρίσης με ένα λαό που δοκιμάζεται, μπορείς να του γκρεμίσεις και το σπίτι όχι για ψηφοθηρικούς λόγους αλλά για λόγους ανθρωπιάς.

Το πρόβλημα έπρεπε να έχει λυθεί από την πρώτη στιγμή δηλαδή από το πρώτο παράνομο σπίτι μετά είναι πολύ αργά όταν παγιώνεται μια κατάσταση. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η στήριξη των πληγέντων, καμία κυβέρνηση δεν ξεφεύγει από την κρίση του λαού αργά ή γρήγορα, κάθε απόφαση του για εμάς είναι σεβαστή.

Related posts

Στέφανος Κασσελάκης: “Θα επιστρέψω στη Σάμο για τρεις μέρες”

admin

Το μήνυμα του βουλευτή Σάμου για το Πάσχα

admin

Ο Βουλευτής Σάμου στην παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος «ΑΙΓΙΣ»

admin

Επίσκεψη Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Στέφανου Κασσελάκη στο Καρλόβασι – Πρόγραμμα περιοδείας

admin

Ευρωεκλογές: Ο Γιώργος Αυτιάς κυριαρχεί στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

admin

Ομιλία του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Α. Αγγελόπουλου στη Δυτική Σάμο

admin

Νέα Αριστερά Σάμου: “Η πολιτική επιστρέφει”

admin

ΚΚΕ Σάμου : Όταν η “ατομική ευθύνη” γίνεται κυβερνητική πολιτική

admin

Γιώργος Γαϊτανής (ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΑΛ): Σχόλιο για την απαλλαγή ΕΝΦΙΑ στα σεισμόπληκτα της Σάμου

admin