16.5 C
Σάμος
27/04/2024
Πολιτικά

Η ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ Δυτικής Σάμου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της

Το απόγευμα της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2018, η ΔΗΜ.Τ.Ο  Νέας Δημοκρατίας Δυτικής Σάμου έκοψε στην Αίθουσα του ξενοδοχείου «Μερώπη» στο Καρλόβασι,την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Άψογη οικοδέσποινα η πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο  Νέας Δημοκρατίας Δυτικής Σάμου κ. Ιωάννα Καραγιάννη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου και Αντιπεριφερειάρχης Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εμπορίου κ. Γιώργος Κυριαζής, ο πρώην βουλευτής Σάμου κ. Θαλασσινός Θαλασσινός, η Περιφερειακή σύμβουλος κ. Φωτεινή Θαλασσινού, το μέλος ΝΟΔΕ και υπεύθυνη social media ΝΟΔΕ Σάμου κ. Μαρία Παπαδάμ, ο εκπρόσωπος ΔΑΠ κ. Γεράσιμος Πατσουράκης ,ο Αντιδήμαρχος Καρλοβάσου κ. Τάσος Καλατζής, ο Αντιδήμαρχος Μαραθοκάμπου κ. Εμμανουήλ Ισιδώρου, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Άννη Ανδρεάδου, ο πρόεδρος Βουρλιωτών κ. Γιώργος Κιουλάφας,ο πρόεδρος της Υδρούσας και μέλος ΝΟΔΕ Σάμου κ. Χρήστος Ευγενικός,οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Μανόλης Νικολού  κ. Γιάννης Αγγελίδης, καθώς επίσης ο κ. Παναγιώτης Λυμπερης ,ο κ. Θανάσης Παλάντζας και ο κ. Στέλιος Γεράσιμου. Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Δυτικής Σάμου. κ Ιωάννα Καραγιάννη.
Η κ. Καράγιαννη στην ομιλία της ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την παρουσία τους και υποσχέθηκε πιο ενεργή παρουσία της οργάνωσης από το επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από το άνοιγμα των γραφείων τους κάθε Τρίτη και Πέμπτη το απόγευμα.

Αναλυτικά η ομιλία της κ.Καραγιάννη:

Φίλες και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας

Θέλω κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω όλες και όλους για την παρουσία σας εδώ και να σας ευχηθώ το 2018 να είναι για όλους μια καλή χρονιά, με υγεία, χαρές και επιτυχίες.

Για μένα, η χρονιά που ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες αποτελεί και ένα προσωπικό στοίχημα, απέναντι στον εαυτό μου, αλλά πολύ περισσότερο, απέναντι σε εσάς, που με έχετε τιμήσει με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας για τη θέση της προέδρου στην τοπική οργάνωση της παράταξης μας.

Εφέτος, μπορεί και πρέπει να είναι η χρονιά μας. Και από πλευράς μας, μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε γι’ αυτό, με όλες μας τις δυνάμεις και όλη μας την ενέργεια.

Με τη βοήθεια και την πολύτιμη εμπειρία όλων των καταξιωμένων στελεχών της παράταξης μας , που με μεγάλη χαρά βλέπω να βρίσκονται εδώ μαζί μας απόψε και που εύχομαι πάντα να είναι στο πλάι μας, μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

Όλοι ενωμένοι και με κοινή προσπάθεια μπορούμε και θα τα καταφέρουμε να κάνουμε την Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας την πιο δραστήρια και χρήσιμη κοινωνική και πολιτική οντότητα του νησιού μας.
Το έχει ανάγκη η Σάμος μας αυτό, σε μια εποχή πολύ δύσκολη, με τα προβλήματα να συσσωρεύονται και με την κυβέρνηση να αποδεικνύει σε κάθε περίσταση και με κάθε αφορμή την ουσιαστική αδυναμία της ακόμη και να αντιληφθεί τη σκληρή καθημερινότητα των ακριτών του Βορειοανατολικού Αιγαίου –πόσο μάλλον να δώσει λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν.

Φίλες και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας: Έχουμε υποχρέωση και καθήκον απέναντι στο νησί μας και την πατρίδα μας να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις των καιρών μας, στο πλευρό της μεγάλης δημοκρατικής μας παράταξης που αντιπροσωπεύει την ελπίδα και το όραμα μιας καλύτερης Ελλάδας!

Σ’ αυτή την προσπάθεια, σας υπόσχομαι και σας διαβεβαιώνω ότι θα βρίσκομαι απόλυτα αφοσιωμένη και στην πρώτη γραμμή .  Σαν πρώτο βήμα, σας ανακοινώνω σήμερα ότι στο εξής, τα γραφεία μας θα είναι ανοιχτά κάθε Τρίτη και Πέμπτη το απόγευμα. Θα προχωρήσουμε σε αρκετές δράσεις και σας θέλουμε όλους κοντά μας. Τις οποίες θα ανακοινώνουμε τηλεφωνικά στον καθένα σας προσωπικά ή στα mail σας γι αυτό θα παρακαλούσα να μας αφήσετε τα στοιχεία σας.

Σας καλώ να συμπορευτούμε με σύμπνοια και αγωνιστικό πνεύμα και για μια ακόμη φορά σας εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη να παλέψουμε για τα όνειρα και τα ιδανικά μας.

Σας ευχαριστώ πολύ.

 

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Πάρης Παπαγεωργίου, ο οποίος στην τοποθέτησή του άσκησε δριμεία κριτική στους κυβερνώντες τονίζοντας πως «ο πιο νέος Πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης εκπροσωπεί το πιο παλιό» και αναφέρθηκε στη δημιουργία «μετώπου εναντίον του λαϊκισμού». Όλοι μαζί για την παράταξη, δίπλα στον κόσμο που αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες,με διάθεση προσφοράς και αγώνα δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαγεωργίου. Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του Αγίου Νικολάου πατέρας Βασίλειος ενώ το φλουρί έπεσε στον Πρόεδρος της ΝΟΔΕ και αντιδήμαρχο Σάμου κ. Πάρη Παπαγεωργίου.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκπρόσωπος της ΔΑΠ κ. Γεράσιμος Πατσουράκης.

 

 

Related posts

Στέφανος Κασσελάκης: “Θα επιστρέψω στη Σάμο για τρεις μέρες”

admin

Το μήνυμα του βουλευτή Σάμου για το Πάσχα

admin

Ο Βουλευτής Σάμου στην παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος «ΑΙΓΙΣ»

admin

Επίσκεψη Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Στέφανου Κασσελάκη στο Καρλόβασι – Πρόγραμμα περιοδείας

admin

Ευρωεκλογές: Ο Γιώργος Αυτιάς κυριαρχεί στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

admin

Ομιλία του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Α. Αγγελόπουλου στη Δυτική Σάμο

admin

Νέα Αριστερά Σάμου: “Η πολιτική επιστρέφει”

admin

ΚΚΕ Σάμου : Όταν η “ατομική ευθύνη” γίνεται κυβερνητική πολιτική

admin

Γιώργος Γαϊτανής (ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΑΛ): Σχόλιο για την απαλλαγή ΕΝΦΙΑ στα σεισμόπληκτα της Σάμου

admin