26.7 C
Σάμος
25/06/2024
Δήμος

“Πάρης Παπαγεωργίου”- Παρουσίαση ονόματος και εμβλήματος του δημοτικού συνδυασμού

“Νέα προοπτική για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου ” θα είναι το όνομα της δημοτικής παράταξης του υποψηφίου δημάρχου Ανατολικης Σαμου, Πάρη Παπαγεωργίου.

Ο κ. Παπαγεωργίου από τον κήπο της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Σάμου ανέφερε στους δημοσιογράφους:

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας!

 

Σας ευχαριστούμε που είστε σήμερα εδώ και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία από την αναβολή της εκδήλωσης. Δυστυχώς τα όσα συμβαίνουν δεν αφήνουν περιθώρια για πανηγυρικούς τόνους. Η σκέψη μας είναι αυτές τις ώρες με τους κατοίκους των περιοχών που δοκιμάζονται αλλά και με τις δυνάμεις που επιχειρούν καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες σε όλη την χώρα. Ευχόμαστε γρήγορα να τελειώσει αυτός ο πύρινος εφιάλτης και βέβαια να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Η σημερινή συνάντηση  επομένως θα αφορά μια πολύ λιτή και σύντομη παρουσίαση του σήματος και του ονόματος του συνδυασμού μας.

Καθώς οι αυτοδιοικητικές εκλογές πλησιάζουν, γίνεται σαφές ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προχωρήσει στο μέλλον χωρίς σχέδιο και όραμα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην καταθέσει προτάσεις  συγκεκριμένες, ρεαλιστικές αλλά και καινοτόμες. Ο συνδυασμός μας, αυτή η όμορφη και δημιουργική ομάδα, θέλει και μπορεί να θέσει τα θεμέλια για μια νέα σελίδα στον Δήμο Ανατολικής Σάμου. Γι` αυτό και το όνομα του συνδυασμού που επιλέχθηκε έπειτα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, σηματοδοτεί ακριβώς αυτή την πρόθεση, αυτή την διάθεση και αυτή την απόφαση.

ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ

Νέα προοπτική για τον τόπο μας, σημαίνει μια νέα αντίληψη που θα προκύπτει από την απόφαση να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος αλλά και να σχεδιάσουμε το μέλλον

Νέα προοπτική για τον τόπο μας θεωρούμε την δυνατότητα αλλά και την ικανότητα όχι απλά να καταγράφουμε προβλήματα, αλλά να προτείνουμε λύσεις. Να αφουγκραζόμαστε τους πολίτες και να έχουμε έναν συνεχή διάλογο μαζί τους.

Νέα προοπτική για τον τόπο μας, σημαίνει να σχεδιάζουμε με βάσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου, να λαμβάνουμε υπόψη τις παθογένειες ώστε να μετατρέπουμε τον κίνδυνο σε ευκαιρία.

Σε μια εποχή σύνθετη, δύσκολη και δύσβατη, εμείς πιστεύουμε ότι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, αρκεί να θες να τους περπατήσεις. Και το μέλλον μπορεί να μοιάζει και να είναι πολλές φορές αβέβαιο αλλά αυτό δεν πρέπει να μας τρομάζει. Πρέπει να μας ατσαλώνει και να μας εμπνέει.

Νέα Προοπτική για τον τόπο μας σημαίνει διοίκηση χωρίς αποκλεισμούς. Συνεχής διάλογος. Επικοινωνία και αλληλοσεβασμός.

Νέα Προοπτική για τον τόπο μας, σημαίνει έργα που θα αποτελούν ψηφίδες ενός μεγάλου μωσαϊκού ανάπτυξης. Σημαίνει σχολεία ασφαλή, με πλήρη τεχνικό εξοπλισμό και ευκαιρίες για όλους. Σημαίνει προγράμματα αθλητισμού για όλους και κυρίως για τους νέους. Σημαίνει τουριστικό προϊόν δυνατό, διακριτικό και ελκυστικό. Νέα προοπτική σημαίνει πολιτισμός στην πρώτη γραμμή και όχι ως φτωχός συγγενής. Σημαίνει μια ισχυρή και ανταγωνιστική τοπική οικονομία με εξωστρέφεια και δυναμισμό.

Νέα Προοπτική τέλος σημαίνει ένας Δήμος σύγχρονος, ανταγωνιστικός, ικανός να σχεδιάζει και να υλοποιεί, να οραματίζεται και να εργάζεται για την επίτευξη των στόχων.

Το σήμα του συνδυασμού μας, συμβολίζει το πέταγμα προς έναν κόσμο όπως εμείς τον ονειρευόμαστε. Την κίνηση προς τα εμπρός, το άνοιγμα των φτερών μας και την παραδοχή ότι η ελπίδα συνοδεύει πάντα αυτούς που τολμούν, ονειρεύονται και αγωνίζονται.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η ομάδα μας, ενωμένη, δυναμική και έτοιμη να εκπληρώσει τους στόχους της, διεξάγει τον αγώνα της έντιμα, με αξιοπρέπεια και με στρατηγικό και επιχειρησιακό  πρόγραμμα. Και έτσι θα πορευτούμε μέχρι τις εκλογές, αλλά κυρίως κατά τη διάρκεια της θητείας μας για να την πραγματοποίηση των στόχων μας.

ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚH ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚH ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ.

Σας ευχαριστούμε

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στη θέση «Φανάρια»

admin

Δράση του Τμήματος Πλεκτικής του ΚΑΠΗ Ανατολικής Σάμου για τα Πρόωρα Νεογνά του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»

admin

Η πόλη της Σαμου αναγνωρίζεται ως TsunamiReady

admin

Κοκκάρι: Δόθηκε σε κυκλοφορία ο δρόμος

admin

Οδηγίες δήμου για μείωση αποβλήτων χάρτινων συσκευασιών

admin

Ειδική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου

admin

Αναστολή λειτουργίας Σχολείων στην Ανατολική και Δυτική Σάμο λόγω καύσωνα

admin

Κλιματιζόμενες αίθουσες στη διάθεση των πολιτών ενόψει καύσωνα στους Δήμους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Σάμου: Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

admin